Gout basis A en B 1/5/10 liter

Basis A en B vormen samen een solide basisvoeding voor de kweek op steenwol, kokos en mapito. De voedingen bevatten natuurzuivere NPK- en Mg-stoffen (stikstof, fosfor, kali en magnesium) plus sporenelementen, in een direct opneembare vorm. In Basis A en B zitten weinig ballaststoffen waardoor de oplossing ervan zeer stabiel en schoon blijft. Basis A en B staan borg voor een goede bloei.

Basis A en B 

Hoogwaardige minerale twee componenten voeding voor de bloei en groei

 

100% zuiver

 

Basis A en B vormen samen een solide basisvoeding voor de kweek op steenwol, kokos en mapito. De voedingen bevatten natuurzuivere NPK- en Mg-stoffen (stikstof, fosfor, kali en magnesium) plus sporenelementen als EDTA chelaat, in een direct opneembare vorm. In Basis A en B zitten weinig ballaststoffen waardoor de oplossing ervan zeer stabiel en schoon blijft. Basis A en B staan borg voor een goede bloei.

 

Samenstelling A : N-P-K  5 – 0 – 4,5   Mg 1,6%   Ca 3,6% Spoorelement  Fe

Samenstelling B : N-P-K  1,2 – 3 – 5   Mg 0,7%  Spoorelementen B,Cu,Mn,Mo,Zn

Toepassing: Geschikt voor alle hydrosystemen zoals steenwol, kokos en mapito. Gebruik evenveel basisvoeding A als B maar vermeng ze pas nadat ze apart verdund zijn. Voor een optimaal resultaat adviseert Gout het gebruik van bio-stimulatoren.

Dosering: gebruik een EC-meter of neem ongeveer 200 ml A en 200 ml B op 100 liter water.

 

Flink schudden voor gebruik.

 

Verkrijgbaar in de hoeveelheden: 1, 5 en 10 liter.

Gout basis A en B 1/5/10 liter
nl_NL