Gout zym

Gout Bio Zym 0.5/1/5 liter

Zym is een krachtige bodemverbeteraar op basis van citroenzuur. De enzymen in Zym voorkomen verrotting omdat ze dood wortelmateriaal versneld omzetten in mineralen en suikers. Dit zijn waardevolle voedingsstoffen voor de plant, maar ook voor de bacteriën die in de aarde bij de wortels leven en de plant beschermen tegen schimmelziekten.

Zym

Enzymen

 

1:1000 / 1:2000

100% natuurlijk

 

 

Zym is een krachtige bodemverbeteraar. De enzymen in Zym voorkomen verrotting omdat ze dood wortelmateriaal versneld omzetten in mineralen en suikers. Dit zijn waardevolle voedingsstoffen voor de plant, maar ook voor de bacteriën die in de aarde bij de wortels leven en de plant beschermen tegen schimmelziekten. Daarnaast verlost Zym het medium van restzouten en ballaststoffen zodat het probleemloos meerdere malen gebruikt kan worden.

 

Samenstelling: verschillende enzymen en vitaminen uit gefermenteerde planten- en algenextracten die de micro-organismen volledig opnemen.

 

Toepassing bij hydrosystemen: gebruik bij planten in de groei en bloei en om het medium te spoelen tijdens de kweek en/of daarna om hergebruik mogelijk te maken.

 

Toepassing bij aarde: gebruik bij planten in de groei en bloei en na de kweek om hergebruik mogelijk te maken.

 

Dosering bij spoelen: 100 ml op 100 liter water. Als Zym wordt meegegeven tijdens de voeding is de juiste dosering: 50 ml op 100 liter water.

 

Flink schudden voor gebruik.

 

Verkrijgbaar in de hoeveelheden: 0.5, 1 en 5 liter.

Gout Bio Zym 0.5/1/5 liter
nl_NL