Gout silicium (Si)

Gout Si 0.5/1 liter

Si Silicium is een bouwstof van plantaardige celwanden. Dankzij silicium groeien planten sneller en krijgen ze dikkere stelen en zijtakken. De buitenste celwanden verdikken en beschermen de plant daardoor beter tegen schimmels, ziektekiemen, insecten en temperatuurwisselingen. Silicium balanceert de opname van voedingsstoffen zoals stikstof, zink en metalen. De bladeren kleuren mooi donkergroen waardoor de fotosynthese optimaliseert en het drooggewicht van de opbrengst toeneemt.

Si 0.5 liter

Unieke plantversterkende meststof

 

 

1 : 5000

 

100% zuiver

Si bevat makkelijk opneembaar silicium: een belangrijke bouwstof voor plantaardige celwanden. Dankzij silicium groeien planten sneller en krijgen ze dikkere stelen en zijtakken. De buitenste celwanden verdikken en beschermen de plant daardoor beter tegen schimmels, ziektekiemen, insecten en temperatuurwisselingen. Silicium balanceert de opname van voedingsstoffen zoals stikstof, zink en metalen. Met Si kleuren de bladeren mooi donkergroen, waardoor de fotosynthese optimaliseert en het drooggewicht van de opbrengst toeneemt.

Het silicium in Gout-Si is als enige in de markt verkregen door middel van fermentatie. In dit natuurlijke proces produceren micro-organismen ´ortho-silicium´, dat gemakkelijker opneembaar is dan silicium dat afkomstig is van kalium of natronwaterglas.

 

Samenstelling: plantversterkende meststof met silicium-gehalte van 1,5 – 2,5% (ortho-silicium). Bevat aminozuren (6 – 8%) en Mg (0,6%). Gout-Si heeft een eiwitgehalte van 20 – 25% en het gehalte organisch stof is 30%. De NPK-verhouding is: 1,9 – 1,8 – 1,7%. De C/N verhouding: 7,4.

 

Toepassing: combineer Si met de Gout-voeding gedurende de hele groeicyclus. Meng Gout-Si tot het volledig is opgelost in het water. Voeg daarna de normale dosering toe van de andere meststoffen en boosters en meng opnieuw grondig.

 

Dosering: 20 ml op 100 liter water. Gout-Si is sterk geconcentreerd (1 : 5000).

 

Flink schudden voor gebruik.

 

Verkrijgbaar in de hoeveelheden: 0.5, 1 liter.

Gout Si 0.5/1 liter

Specifieke referenties:

ean13
8720387711017
nl_NL